Paella: Mar i muntanya Tipica paella mediterrània a l’estil Barcelonès

Paella: Mar i muntanyapaella

Tipica paella mediterrània a l’estil Barcelonès

 Ingredients per a 2 persones

200 gr d’arròs bomba
½ conill petit
2 salsitxes
1 sípia
4 gambes
150 gr de cloïsses
100 gr de musclos
50 gr de pèsols
Uns brins de safrà

Per al sofregit

1 tomàquet madur
½ pebrot verd
½ pebrot vermell
1 all picat
Brou de peix


En una paella es dauren els trossos de conill i les salsitxes, se salten les gambes i tot seguit la sípia tallada a trossets, i es reserva tot el que hem saltat

A continuació farem el sofregit amb el tomàquet, pebrot vermell, pebrot verd i l’all que prèviament ho haurem triturat; un cop estigui daurat hi afegirem les carns; seguidament l’arròs que ho sofregirem amb el preparat que tenim a la paella. A continuació hi afegirem el brou de peix que tindrem molt calent, posarem el doble i una mica més de brou en relació a la quantitat d’arròs que posem; li afegirem la sípia, els pèsols, cloïsses i uns brins de safrà; per últim les gambes que tenim reservades i deixarem coure l’arròs per espai de 18 minuts

Si volem que ens quedi més seca, es pot posar els últims 5 minuts al forn opció “gratinador”

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s