Rovellones a la brasa

rovellorovellons

Aquestes bolets, rovellons, rovellons en castellà, són molt apreciades a Catalunya. Es poden degustar de moltes maneres i poden enriquir diferents guisats, però com més ens agraden són així:

rovellons Brasa
rovellons
oli d’oliva
all
julivert
sal

PREPARACIÓ:
pica ajoNetejar molt bé els rovellons tallant-los un trosset de la cua, seguidament amb paper de cuina o amb un drap una mica humit, netejar-los amb molta cura per la part de dalt. Cal tenir en compte que no els quedi gens de sorra.
En el morter posar un all i julivert i preparar una picada a la qual li afegirem l’oli d’oliva, es reserva per ruixar els rovellons al final.
Rostir a la graella oa la planxa, han d’estar uns deu minuts més o menys, si és a la planxa afegir abans unes gotes d’oli.
Posar en una safata, encara calentes posar-los sal i ruixar-los amb la picada que teníem reservada.
Servir de seguida ja que és com més rics estan, acabats de preparar

Instruccions picada all julivert
Picar l’all i posar en un bol, afegir l’oli, el julivert picat i remoure tots els ingredients fins barrejar bé.
Si es deixa reposar durant 15 minuts intensificarà el seu sabor

¡¡¡ BON pROFIT !!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s