Escalivada amb anxoves

escalibada anchovasEscalivada amb anxoves

     1 albergínia.
2 cebes.
2 pebrots vermells.
2 tomàquets.
anxoves o seitons (al gust).
Pa torrat.
Oli d’oliva i sal.

Rentem les hortalisses (el millor és que no les compris molt grans perquè trigaran molt a fer-se), i les punxem amb un ganivet.
Preescalfem el forn a 180º, engreixaren amb oli d’oliva la safata i fiquem les hortalisses durant 1 hora aproximadament (els tomàquets hauran d’anar mitja hora més tard). Si vols pots anar punxant amb un ganivet fins que vegis que estan fetes del tot.
Treu les hortalisses i posa-les en paper de diari i deixa que es refredin una mica. Després pela els pebrots, l’albergínia i els tomàquets (és millor per això que estigui tot calent, però sense deixar-te els dits).
Deixa refredar del tot i s’amaneix amb oli d’oliva, vinagre i sal. Serveix amb torrades i remata la jugada amb una anxova / seitó / salmorra al gust.

¡¡¡ BON PROFIT !!!

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s