salsa romescu

RomescuSalsa romesco

1 pebrot choricero
4 tomàquets madurs
1 cap d’all
1 gotet d’oli d’oliva
100 grams d’avellanes
pa fregit


Durant la nit anterior deixarem el pebrot choricero en aigua per estovar.
Un cop comencem a elaborar la salsa, haurem escalibar els tomàquets i l’all. Per escalibarlos, haurem de fer dos talls en creu al cul del tomàquet per facilitar el procés. Posarem els tomàquets i els alls al forn entre 30 i 40 minuts.
El següent pas és separar la polpa del pebrot choricero amb una cullereta i anirem dipositant-la al morter. A continuació, també hi afegim les avellanes i el pa fregit per picar-hast que quedi ben triturat.
Un cop traguem els tomàquets i ahos del forn, els traurem la pell i també ho afegim al morter juntament amb un pari de grans d’all i mig got d eaceite.
A continuació es passa el minipimer fins aconseguir la textura desitjada, la qual anirem controlant tirant més o menys oli. I per acabar, li afegim mig cap d’all en cas que vulguem conesguir aquest toc més picant.

¡¡¡ BON PROFIT ¡¡¡

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s