Crema Catalana

crema catalanacrema Catalana

     1 branca de canyella
1 L de llet
pell de llimona
50 g de Mido de blat de moro (maizena)
10 rovells d’ou
100 g de sucre o stevia
(Conversor de Sucre / stevia)

Stevia.
La stevia és complicada de dosificar, és cert, però és molt més sana que qualsevol altre edulcorant que puguem usar els diabètics.
Sabent que la stevia és 300 vegades més dolça que el sucre, simplement dividim la quantitat necessària per 300 i el resultat serà el que necessitem en stevia.
Per exemple, si necessitem 100 gr de sucre, dividim aquesta quantitat per 300 i el resultat (0.33 gr) serà el pes de stevia que necessitem.

  1. Per començar, es posa dins un cassó: la llet amb el sucre, la canyella i la pell de llimona.
  2. Per altre banda, barreja els rovells amb la maicena amb unes cullerades de llet.
  3. Posa la barreja de la llet al foc i quan comenci a estar calent i afegeixes la barreja del rovells.
  4. Ves-ho remenant per tal que no s’enganxi.
  5. Quan comenci a bullir el retires del foc.
  6. Cola-ho tot.
  7. Deixeu refredar.
  8. Just abans de servir crema el sucre (amb un bufador o pala).
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s