Peus de porc a la Catalana

peusdeporcalacatalanaPeus de porc a la Catalana

Ingredients per a 4 persones
– 4 Peus de Porc tallats longitudinalment en dues meitats cada un.

– 2 Cebes grans.

– 4 pastanagues.

– 75 grams de mantega de porc.

– 3 grans d’all

– 1 fulla de llorer.

– Julivert.

– Oli d’oliva

– Sal.

– Farigola.

– 1 got de vi ranci. .


PREPARACIÓ:
S’agafa una pastanaga i es talla a trossos grans, així com una de les cebes, i es posa en una cassola a bullir, amb sal.
Es netegen els peus (es cremen els pèls amb una flama i es renten una altra vegada) i es posen a bullir a la cassola, juntament amb la verdura, durant 2 h. a foc lent.
En acabar la cocció, es treuen els peus (si hi ha algun os gran que s’ha deixat anar sol, es tira) i es reserven. El Caldo de bullir els peus també es reserva.
La resta de les pastanagues i l’altra ceba, es tallen fines i en una paella, amb el llard de porc, s’ofeguen. Quan comencin a daurar-se, se li afegeixen els alls tallats a làmines, se li dóna unes voltes, sense que es cremin els alls. Es passa aquest sofregit pel colador xinès.
En una cassola es col·loquen els peus de porc, aquest sofregit, el vi i dos o tres cullerots del brou de bullir els peus per sobre. Es rectifica de sal i pebre.
Quan estigui a mitja cocció se li tira la picada diluïda amb una mica del brou dels peus. Es deixen coure a foc lent fins que els peus estiguin tovets.
S’acompanyen amb verdures, samfaina o patates.

¡¡¡ BON PROFIT !!!
http://www.comarcarural.com/cocina/catalana/peusdeporc.htm

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s