pote gallec

potegallegopote gallec


ingredients:

– 100 grams de porc, cap (careta) en trossos
– 2 xoriços
– 100 grams de xai, faldilla en trossos
– 400 grams de cigrons
– 1/2 quilo de grelos
– 1 os de canya
– 100 grams de pernil, en trossos
– 200 grams de patates
– 75 grams de cansalada fresca a trossos
– 3 centilitres d’oli
– 1 mica de sal

elaboració:
Es posen els cigrons la nit anterior en remull. Es posa la carn en una olla amb aigua freda per dessalar la nit anterior.
S’escorren els cigrons i es posen en una malla però sense omplir-la, de manera que creixen, perquè no es barregi amb la resta dels condiments.
Es netegen els grelos, es trossegen i es posen en una cassola amb os de canya, oli i sal. Quan estiguin tendres es retiren del foc i s’escorren i es reserven.
En una cassola es posa la falda de vedella, la cansalada, la careta, el pernil i el xoriço a foc lent. Quan estiguin gairebé cuits, la carn i els cigrons, se’ls afegeix les patates senceres i els grelos.
Es deixa coure fins que tot estigui tendre i se serveixen en una safata sense barrejar els ingredients.

¡¡¡ BON PROFIT !!!
http://www.comarcarural.com/cocina/gallega/potegallego.htm

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s