Gin tonic

gin-and-tonicGin Tonic

El naixement del Gin Tonic no hauria pogut ser si no fos per l’Alemany Jacob Schweppes que se li va ocórrer afegir quinina a la soda amb bombolles a gust taronja, creant d’aquesta manera la tònica. Està clar que avui en dia les tòniques s’han perfeccionat i obtenim moltes i de diferents aromes i sabors.
Però el que la va fer tan especial en el seu dia va ser que en fer-se amb quinina això evitava la malària i els soldats anglesos que estaven a l’Índia van començar a combinar-la amb ginebra, aiguardent molt popular als carrers de Londres, per camuflar el gust de la primera.
Gin and Tonic,
primer és el got, sent l’ample i curt el que millor ens ve. Encara que si disposeu d’una copa pilota també està bé. El motiu és que la Ginebra necessita una boca ampla perquè s’oxigeni i desprengui tot el seu arsenal d’aromes.
llimona verda, o més conegut com llima. Però no el suc de la llimona com aconsellen en alguns llocs. El suc de la llimona mata les bombolles de la tònica i el Gin Tonic perd bona part de la seva gràcia. Necessitem l’essència de la llima, per a això tallem pell sense la part blanca) la s’esprem les sobre del got i veurem sortir petites micro gotetes (és l’esperit de la llima). A continuació el refreguem per la vora de la copa i ho deixem a l’interior del vas. Si volem poder tallar un grill i afegir amb posterioritat.
gel, tant com per omplir el got completament. El gel procurarem fer-ho d’aigua de mineralització dèbil, és a dir procurem no fer els gels amb aigua de l’aixeta.
Ginebra de la nostra elecció, comptant 3 segons o el que és el mateix (1001, 1002, 1003) i a certa distància de la boca del got perquè la ginebra s’oxigeni. No es tracta d’un lingotazo, es tracta d’assaborir una beguda amb plaer, no d’altres coses.
tònica i amb el mànec d’una cullera fem una volta per donar-li vida a les bombolles. No us passeu que si no passem de donar-li vida a deixar-li sense cap.

http://www.preparar-gintonic.com/videos-preparar-gin-tonic.html

Aigües & Tòniques
Existeix infinitat d’opinions i debats, les millors tòniques del món.
Les tòniques més brillants per a realitzar Gin & Tonic.
Tònica Schweppes, la reina que no vol i es resisteix a ser destronada, és potser una de les tòniques més potents del mercat, amb marcades notes amargues: equilibrat i amarg ajuda a potenciar el Gin Tonic.
Tònica Fever Tree, ingredients totalment naturals, amb una carbonatació més baixa, potser la més baixa de les premium, predominen notes amargues amb un rerefons dolç, molt aromàtica i delicada.
Tònica Q Tònic, elaborada amb quinina recol·lectada a mà als Andes peruans, és una tònica fresca, suau, refinada i molt ben equilibrada i amb un balanç perfecte entre dolçor i amargor.
Tònica Féntiman s, una tònica dolça amb carácterísticas notes amargues de l’escorça de la quinina. Els fulls de la llimona posen les notes més complexes. El seu nivell de carbonatació fan que el carbònic perduri més temps en el Gin Tònic.
Tònica 1724, quinina recol·lectada a 1724 metres d’altura, en el mític Camí de l’Inca, amb una barreja de cítrics, grau de bombolla mitjà, gran equilibri entre una amargor molt controlada i natural i una dolçor que omple sense embafar.
Nordic Mist Blue, suaus notes cítriques i amargues de la quinina. Una tònica ideal per iniciar-se al Gin Tonic.
Boylan Tonic, excel·lent tònica americana, és una tònica, cristal·lina i equilibrada, molt seca.

Ginebra
Gin, ginebra, genever tipus: London dry gin (típica ginebra anglesa), Genever o jenever (ginebra holandesa), corenwyn (ginebra amb idèntica proporció de gra de sègol, blat de moro i ordi), Plymouth gin, Sloe gin, Steinhager-walchlder ( ginebra alemanya), Old Tom gin (ensucrada, generalment amb xarop de sucre).
Gin 9 Mascaró
Color transparent. En nas destaquen les notes clàssiques de ginebró que combina de manera harmònica amb fresques notes cítriques. En boca és saborós, especiat, amb fins matisos de ginebre mediterrani. Final que recorda el pebre negre amb llarga i agradable presència en boca.

 Destil·leries del Maresme S.A.
Gin 5th Earth Citrics

L’atreviment i la seducció es fusionen en aquest producte. Combina la nostra ginebra amb una selecció de les millors fruites salvatges. Amb una dolçor impropi d’una ginebra, converteixen aquest producte en l’ideal per a aquelles persones que volen gaudir de la ginebra d’una manera més suau però alhora atrevida. Perfecta per a una nit de festa combinada amb el teu refresc favorit o per a moments íntims barrejada amb cava o xampany
Gin 5th Fire Red Fruits
És l’entrada a la nostra gamma, és una ginebra que destaca per la puresa de la seva destil·lació, amb un sabor característic que no té res a envejar a les millors Premium del sector. Elaborada a partir d’una fórmula ancestral de la nostra destil·leria, uneix una imatge actual i la tradició de les autèntiques ginebres. És ideal per combinar amb una tònica ben freda o per realitzar un excel·lent Dry Martini o Gin Fizz.
Gin 5th Water Floral
Els cítrics més valorats donen lloc a aquesta meravellosa ginebra aromatitzada, com el seu nom indica, ens evoca sabors terrenals i molt mediterranis. El dolçor de la taronja, sàviament conjugat amb els matisos amargs de l’aranja i l’acidesa de la llima i la llimona, li confereixen a aquesta ginebra una personalitat única. Indicada per assaborir-abans o després d’un bon àpat, sola o acompanyada d’una bona tònica.
gin Aviation
La Ginebra d’Aviació és una ginebra amb cos i realitzada a l’estil de les antigues ginebres holandeses. Producidad amb 100% de gra de sègol: La Ginebra Aviation té una nota característica, un esperit neutre. El seu secret el trobem en la maceració de set plantes entre les quals destaca la Zarzaparrilla. Aquesta, li confereix cos i presència en boca, amb un característic sabor ric i terrós. El ginebre no és una de les seves primeres característiques, com hem dit la Zarzaparrilla, l’espígol, el cardamom, l’anís i la pela de taronja, amb un coriandre persistente.Notas picants inconfundiblea i terrenals són les notes que el sègol ofereix a la barreja . Ideal per servir amb tònica o per fer un dels còctels clàssics realitzats amb la base de la ginebra.
Gin Blackwoods Vintage
Aroma i sabor intens a herbes, sorprenentment delicada, neta, suau amb aromes intensament florals.
gin Beefeater
Ginebra amb interessants notes de pera; claredat magnífica i molt pura. El seu nas ofereix subtils i dolces notes de fruita. Hi predomina la pera però sobre ella plaena de forma delicada les notes de plàtan i la resta d’aromes botànics. En boca es demostra amb una textura amable, notes de caramel molt elegants. Els sabors de pera i plàtans es retroben al paladar. Final llarg i lleugerament amarg. Una ginebra diferent i atrevida

http://www.preparar-gintonic.com/videos-preparar-gin-tonic.html

Anuncios

Un comentario en “Gin tonic

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s