Espinacs a la catalana

espinacas a la catalanaEspinacs a la catalana

Per a 4 persones ingredients:

1 quilo d’espinacs.
– 100 grams de dauets de pernil.
– 50 grams de pinyons.
– 50 grams de panses sense llavors
– Oli d’oliva
sal
– Pebre.

PREPARACIÓ:
Netejar els espinacs, rentar-les i bullir-les amb aigua i sal durant 10 minuts.
Es posen les panses en remull amb aigua.
S’escorren els espinacs i es reserven.
En una paella amb una mica d’oli, es tira el pernil i se li dóna una volta. Després se li afegeixen els pinyons, les panses i els espinacs.
Se li dóna unes voltes tot junt i se li posa una mica de pebre mòlt.
Si no es vol posar el pernil, només amb panses i pinyons estan molt bons.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s