Canelons a la catalana

dsc02909Canelons a la catalana

ingredients principals


16 plaques de pasta per canelons
150 g carn picada de vedella
150 g carn picada de porc
150 g carn picada de pit de pollastre
80 g fetgets de pollastre
100 g foie gras
Una falca de formatge parmesà per ratllar

bechamelPara la beixamel:

50 g mantega
250 ml llet
50 g farina
sal
nou moscada
pebre negre

Preparació de la recepta

Per preparar la recepta de Canelons a la catalana
En una cassola amb oli, daurem tots els tipus de carn salpebrats.
D’altra banda, coem les plaques de canelons segons indiqui el fabricant. Quan estigui feta, la passem per aigua freda i la escorrem en un drap.
Mentrestant, preparem una beixamel a la manera tradicional amb mantega, farina i llet. Assaonem amb sal, pebre negre i nou moscada.
Barregem part de la beixamel i el foie gras amb les carns ben rostides i amb aquesta barreja omplim els canelons.
Els col·loquem en una font de forn i els cobrim amb la resta de la beixamel.
Gratinem durant 5 minuts al forn amb una mica de formatge per sobre.


¡¡¡ BON PROFIT !!!

http://www.canalcocina.es/receta/canelones-a-la-catalana-1

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s