Bacallà a la llauna

bacalao llaunaBacallà a la llauna

4 lloms de bacallà
4 grans d’all
1 cullerada de pebre vermell
1/2 got de vi blanc
julivert
farina
Oli d’oliva


Dessalar els lloms de bacallà i assecar bé. Enfarinar els i fregir amb oli fins que estiguin daurats.
Poseu el peix en una llauna. Escalfar el forn a 200 º C. Retirar una mica d’oli d’haver fregit el bacallà i en una altra paella daurar amb aquest oli els alls tallats a làmines.
Incorporar el pebre vermell, remenar i de seguida afegir el vi blanc. Deixem coure uns minuts i abocar a sobre el bacallà.
Introduïu la llauna al forn durant 10 minuts aproximadament.
Servir el plat ben calent amb una mica de julivert picat per sobre.

¡¡¡BON PROFIT |||

atc

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s