Bacallà amb crosta d’all i oli de trompetes de la mort.

Bacalla amb costa d'all i oliBacallà amb crosta d’all, oli i bolets (trompetes de la mort.)

600 grams de llom de bacallà
200 grams de trompetes de la mort
1 ceba
1 pebrot vermell
1 pastanaga
1 carbassó
1 rovell d’ou
2 grans d’all
Oli d’oliva suau
sal

Tallem totes les verdures en brunoise (juliana), les saltem amb oli i les reservem. D’altra banda confitem les trompetes de la mort i les reservem. Tallem el bacallà en porcions de 150 grams, les marquem a la planxa i el reservem. Fem l’all i oli amb l’oli de confitar les trompetes, el rovell d’ou i els alls.
Muntatge del plat: Disposem les verdures al fons del plat, col·loquem a sobre un llom de bacallà i també unes quantes trompetes.

¡¡¡BON PROFIT !!!

Restaurant Font Negra de Berga.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s