Bacallà amb samfaina

bacalla-samfainaBacallà amb samfaina

• 600 g – Bacallà dessalat
• Oli
• Farina
• Samfaina
• Aigua

Enfarinar el bacallà, fregiu poc i quan estigui mig cuit posar-lo en una cassola.
Col·loqui el samfaina sobre del bacallà, afegir una mica d’aigua i deixar que acabi de coure tot junt.
variacions:
En algunes comarques afegeixen olives.
Es pot afegir un bitxo.
Es pot arrebossar el bacallà amb farina i ou en lloc de enfarinar.sanfaina

Samfaina a la catalana

• 2 cebes grans
• 3 pebrots vermells
• 6 pebrots verds Italians
• 3 albergínies
• 3 carbassons
• Sal al gust
• Oli


Com es prepara Sanfaina a la catalana
Escalfar bé escalfat cada ingredient (es pot fer per separació, perquè aquestes tot a mi gust), la ceba en juliana, els pebrot al llarg tallats per la meitat, la Albergínia el mateix i el carbassó (jo no els cabells només els rento bé)
Una Vegada tot el gust de cada un, barrejar en una paella gran i seguir fregint 5 minuts més, d’aquesta manera es barreja Tots els sabors ia menjar sol o com a guarnició de carns o Peixos (és un bon acompanyament.

¡¡¡ BON PROFIT !!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s