Pollastre rostit a la catalana

Pollo rustido a la catalanaPollastre rostit a la catalana

  1 pollastre o 1kg de cuixes

    2 tomàquets cistella-mini

    2 o 3 cebes depèn com siguin de grans

    5 o 7 alls

    un grapadet de pinyons

    un grapadet de panses sense llavors

    un grapadet de prunes (prunes panses sense os)

    un full de llorer o un pal de canyella partit per la meitat o les dues coses o un ramell de herbes d’aquests que ja vénen preparats

    un got de vi blanc de qualitat o cava o vi ranci

    conyac

    sal i pebre

 

Si és el pollastre sencer li diem al carnisser que el tall per rostir i si no doncs les cuixes el salpebrem i passem per la paella i després ho tirem a la cassola.

A la mateixa paella passem les panses, els pinyons, i les prunes (prunes seques sense os) i el tirem al costat del pollastre.

Tallem la ceba en juliana gran i els alls i ho passem per la paella, una mica que quedi picada, juntament el full de llorer i tirem els tomàquets ratllats o tallats a dauets i ho sofregim una mica rectifiquem de sal i pebre.

Ho tirem a la cassola amb el pollastre i tirem el vi o cava o vi ranci el posem a foc fort perquè redueixi l’alcohol i li tirem un gotet d’aigua

Després el vam baixar tapem que es vagi fent com mitja hora i donant-li voltes que no es cremi, quan aquest fet si hi ha molta oli el vam treure li afegim el conyac i flamegem deixem uns minuts i servim.

¡¡¡ BON PROFIT !!!

atc

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s