Caldereta de Conill i Caragols


Caldereta de Conejo y Caracoles b
Caldereta de Conill i Caragols

conill
fetge de conill
.tocino
xoriço Rioja
cargols
cebes
grans d’all
fulles de llorer
cullerada sopera de farina
gotet de vi blanc
tomàquets madurs
patates grans
pebrot verd Rioja
pebrot vermell Rioja
pebrot choricero
bitxos
orenga
1 cullerot d’oli d’oliva
sal i pebre negre
brou de carn.
Per al brou de carn:
ceba, pastanagues, porros, dents d’alls, col o un api, tomàquet, conill de vedella, pollastre, os del genoll de vedella, un os d’espinada de porc, os de pernil


Preparació de la Recepta Caldereta de Conill i Caragols:

Pas 1: Es prepara el brou, es cola i es reserva.

Pas 2: El primer de tot és deixar als cargols en dejú, durant diversos dies.

Pas 3: Deprés es posen els cargols en aigua, sal i vinagre, perquè acabin de deixar anar tota la bava.

Pas 4: Es renten diverses vegades, canviant-los l’aigua.

Pas 5: Es troben en una olla amb aigua freda, fins que treguin les banyes, quan els treguin, aniran apuntant tot el cos i en aquest moment es puja el foc al màxim i es couen durant una estona.

Pas 6: Aquesta aigua es canvia una altra vegada es posa aigua freda, però ja amb el foc fort. En aquest aigua es posen una manat d’hiebas: de Farigola, llorer, fonoll i una gindilla. Han de bullir 3 hores i a la meitat se li afegeix la sal.

Pas 7: Es posa el pebrot choricero en aigua durant 1 hora. Quan estigui tovet, es raspa amb un ganivet separant-lo de la pell i la pasta es reserva.

Pas 8: Es neteja i es talla la ceba fina, així com els alls, que també es tallen en làmines. Es reserven.

Pas 9: Els pebrots es netegen i es tallen a daus petits. reservar

Pas 10: Es pelen les patates i es tallen a daus, igual que els tomàquets. Reservar.

Pas 11: La cansalada es talla en tires. Reservar.

Pas 12: El bitxo es talla finament, així com els alls que es tallen en làmines.

Pas 13: En una paella amb oli es fregeixen les cebes els alls i els bitxos.

Pas 14: El conill el partim en trossos, el posem sal i li posem una mica de pebre i ho ofeguem amb el les cebes …

Pas 15: Després afegim els pebrots i el pebrot choricero. Quan estiguin ofegats, s’afegeix la farina i quan estigui daurada se li afegeixen els daus de patates i s’ofeguen junts durant 5 minuts.

Pas 16: S’agafa el fetge, se li posa una mica de sal i es fregeix en una paella a part.

Pas 17: Es fa una picada al morter amb un all, el fetge i el vi blanc. S’afegeix al guisat.

Pas 18: Llavors, se li afegeix els tomàquets ratllats, la cansalada, el xoriço, els cargols, l’orenga i el brou de carn. Es remou tot bé però amb cura.

Pas 19: Es deixa coure a foc lent, fins que el conill estigui tou.

¡¡¡ BON PROFIT !!!
atc

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s