Musclos a la Marinera

dsc03349Musclos a la Marinera

musclos Gallecs.
ceba.
dents d’all.
tomàquet.
cullerades de salsa de tomàquet.
Julivert picat.
vi blanc.
pebre vermell dolç.
Netegem els musclos i li tallem els pèls de l’laterals anomenats barbes. Per retirar les barbes el millor és subjectar amb el ganivet i tirar cap al costat estret de la petxina, així amb aquest moviment aconseguim extreure-les. Després, els passem per aigua per així rentar-lo
El primer és cuinar els musclos al vapor.
Després piquem la ceba, el tomàquet i els alls ben picats. En una tartera afegim dues cullerades d’oli d’oliva.
Afegim la ceba i l’all i el tenim cuinant a foc lent. Quan estigui daurada hi afegim el tomàquet picat i ho tenim cuinant a foc lent uns 2-3 minuts.
Després afegim el got del vi blanc, les 3 cullerades de salsa de tomàquet, el julivert picat, 2 gots d’aigua de fer els musclos al vapor i 1/2 cullereta de pebre vermell dolç.
Remenem tot bé i vam repartir els musclos per tota la tartera. Li posem la tapa i deixem cuinant a foc lent durant uns 8-10 minuts més.

¡¡¡ BON PROFIT !!!

toque

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s