Calçots arrebossats amb tempura

Calçots arrebossats amb tempuraCalçots arrebossats amb tempura

Recepta que també podeu fer amb alls tendres, pebrots verds i vermells tallats a tires, carxofes tallades a làmines o amb gambes (gambes amb gavardina

– Calçots
– Farina especial tempura
– Aigua gelada
– Sal
– Salsa romesco

Netejar bé els calçots de terra i treure les primeres fulles, utilitzar només la part blanca, rentar bé i assecar amb paper de cuina.
En un bol posar la farina especial tempura i afegir l’aigua ben gelada de la nevera, remoure bé que no quedin grumolls. Posar la sal i banyar els calçots en aquesta massa.
En una paella fregir en oli ben calent i deixar sobre paper de cuina perquè absorbeixin tot l’oli sobrant. Servir calents a taula acompanyats de la salsa romesco.a cocina e

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s