Pollastre al Forn amb Patates

2014-03-23 13.35.14Pollastre al Forn amb Patates

pollastre
cebes
patates
llimona
sal, oli d’oliva,
pebre negre, farigola, julivert i romaní

• Talla les cebes a la juliana.
• Pela, renta i talla en fines rodanxes les patates.
• Neteja i treu l’excés de greix del pollastre.
• Preescalfa el forn a 190 º C.
• Escalfa 4 cullerades d’oli d’oliva en una paella gran antiadherent. A continuació afegeix la ceba i 1/2 culleradeta de sal i pocha a foc lent durant 5 – 7 minuts.
• Afegeix les patates a la paella amb la ceba i segueix cuinant a foc lent durant 8 – 10 minuts més.
• Treu les patates i les cebes de la paella i col·loca com a base en una font de forn.
• Esprem la llimona i barreja el seu suc amb 1/4 de got d’aigua, 1/2 culleradeta de sal i un pessic de pebre negre, farigola, romaní i julivert.
• Posa el pollastre a la safata sobre de les patates i de la ceba.
• Fes la meitat de la barreja per sobre del pollastre.
• S’enforna durant 20 minuts. Dóna la volta al pollastre, tira per sobre la resta de la barreja i s’enforna durant 20-25 minuts més o fins que estigui daurat.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s