Musclos al vapor

2014-03-22 16.17.24Musclos al vapor

musclos
llimona
all
julivert
pebre negre mòlt
sal.

netejar de totes les cordes els musclos, raspant amb un ganivet. Treure també els cargolets enganxats si n’hi ha. Deixar la petxina el més neta possible.
Separar els que estan trencats o morts.
Rentar amb abundant aigua diverses vegades.
Posar en una olla amb fons difusor si es té, si és amb fons difusor no es posa res d’aigua.
afegir la sal, el pebre, el julivert, l’all a trossets, la llimona a trossos grans uns 6 trossos.
En el foc fort durant uns 10 minuts. Voltejar impulsant amb l’olla perquè es coguin tots per igual i s’obrin també els que estan a dalt.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s