MUSCLOS AMB SOBRASSADA

MEJILLONES CON SOBRASADAMUSCLOS AMB SOBRASSADA

A la primavera és quan es comencen a vendre els musclos de Menorca, són petits i no tenen gairebé res enganxat a les petxines, de manera que la neteja és molt senzilla ?. però el millor és el sabor tan fi que tenen un cop cuinats !!!

1 quilo de Musclos de Menorca
6 grans d’all
Unes branquetes de julivert
Un tros de Sobrassada (100 gr.)

Netejar els musclos i llevar-los les barbes.
Tallar els alls a rodanxes.
Posar en una cassola de fang la sobrassada tallada a trossets i els alls, salteu a foc lent fins que la sobrassada aquest solta i fregida, afegir els musclos i les branquetes de julivert, remoure amb una cullera de fusta i tapar la cassola fins que els musclos estiguin oberts.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s