Musclos amb vinagreta

Mejillones con vinagreta Musclos amb vinagreta

1 quilo de musclos extres
gra d’all
1 rodanxa de llimona
½ fulla de llorer
aigua mineral
Per a la vinagreta:
1 gra d’all,
2 fulles de julivert,
15 ametlles,
vinagre de vi,
oli verge, sal i pebre

En primer lloc, farem els musclos al vapor. Per fer-los, un cop nets, els posarem a un caçó amb un dit d’aigua i sal, un gra d’all, una fulla de llorer i una rodanxa de llimona. Els taparem i amb uns 2-3 minuts ja estaran oberts. Per a la vinagreta: 1 gra d’all, 2 fulles de julivert, 15 ametlles, vinagre de vi, oli verge, sal i pebre. Elaboració: Posarem en un morter l’all i el picarem primer. Després afegirem el julivert, la sal i el pebre i finalment les ametlles (les ametlles no han de quedar molt picades). Hi ha tirarem un rajolí de vinagre i poc a poc anirem afegint l’oli. Ha de quedar una vinagreta espessa. Obrirem els musclos, els deixarem a la closca i afegim una mica de vinagreta per sobre. El podem servir com a aperitiu.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s