Mel i mató

Mel i matóMel i mató aEl Meli i mató és unes postres típiques de la cuina catalana.

. 1 litre de llet
. 10 gr. de soca-rel en pols
. 2 dl. d’aigua
. mel

Barregem l’aigua amb el quall en pols.
Posem la llet a escalfar i que bulli.
Quan ja ha bullit i estigui encara calenta, hi afegim 4 cullerades de la barreja de soca-rel.
Seguit colem la llet en un recipient, amb compte, amb un colador de malla fina.
Seguidament comprovarem que el sèrum que desprèn la llet passa al recipient i al colador queda el va matar.
Aquest matar es pot servir amb sucre o amb ametlles picades, però la manera més exquisida de prendre’l és amb mel.
Acompanyem amb unes nous.
Mel artesanal, sense cap tipus de manipulació en tot el seu procés. No ha estat ni filtrada ni centrifugada ni depurada com la majoria de mels comercialitzades a nivell industrial.
És una mel 100% natural, de proximitat i de màxima qualitat.
L’autèntica mel del Parc Natural de Montserrrat!

¡¡¡ BON PROFIT !!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s