patates braves

2014-11-22 13.49.21 patates braves

patates trunfos
Oli d’oliva Oli amb aroma de Tòfona Blanca
Sal.

Tallar en trossos la patata i bullir-la en Aigua durant uns minuts fins que comencin estovar.
Escórrer bé i fregir en oli d’oliva fins daurar
Servir les patates calentes amb salsa brava
SALSA BRAVE CLASICA DE MADRID

Salsa brava (tipo mayonesa)Recepta de Salsa brava (tipus maionesa)

-1 Ou.
-Oli De gira-sol o d’oliva, en el cas que t’agradi el sabor més fort (per al meu gust
a aquesta salsa li pega més el de gira-sol)
-Tomate Fregit, tipus Solis (1 parell de cullerades)
-Surt.
-Orégano.
-Curry.
-Avecrem De pollastre
-Una Mica de pebre negre.
-Un All.
– Tabasco

instruccions:
Es fica tot a la batedora i es barreja (igual que faríem una maionesa), les quantitats de cada ingredient es varien a gust de cadascú. A mi m’agrada posar-li bastant tomàquet fregit i tabasco, perquè piqui bastant.

Aceite de Setas ESTANYEl trunfo és com es denomina a la patata a zones com Ripoll, l’Empordà, al Lluçanès, la Plana de Vic o el Solsonès.

Oli d’oliva Oli amb aroma de Tòfona Blanca (Bages Cargol es va fundar l’any 1992 de la mà de Rovellons Estany. Veient la necessitat creixent d’oferir cargols i bolets durant tot l’any, s’havien d’elaborar per aconseguir-ho. Actualment, Bages Cargol ofereix dins la seva àmplia gamma de productes elaborats, cargols i bolets de recollida silvestre amb la marca Bages Cargol i Estany respectivament).

¡¡¡ BON PROFIT !!!

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s