Escuma de xocolata

Escuma de xocolataEspuma de chocolate

400 ml de nata per muntar
100 g de cobertura de xocolata
4 Clares d’ou
75 g de sucre

Per preparar la recepta d’Escuma de xocolata
El primer que fem és posar en un pot part de la nata a escalfar.
Fonem a la nata calenta la cobertura de xocolata i part del sucre. Deixem refredar.
D’altra banda, muntem les clares d’ou a punt de neu amb una mica de sucre.
Semimontamos la resta de la nata i la barregem amb les clares i la xocolata fosa.
Posem l’escuma en copes.
Servim.
trucs
Per servir l’escuma en les copes és més senzill si ens ajudem d’una màniga pastissera.

a cocina h

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s