Navalles a Tempura

Navajas en TempuraNavalles a Tempura

Aigua molt freda
1 Navalles al natural de Conserves de Cambados
Farina de Tempura
Oli d’oliva verge extra

1. Escorreu bé les Navalles
2. En un plat soper amb una mica d’aigua ben freda, anar afegint la farina i remenar bé fins aconseguir que quedi una barreja espessa i homogènia (sense grumolls).
3. Arrebossar les navalles a la barreja anterior
4. En una paella posar abundant oli d’oliva, i quan estigui ben calent tirar les navalla arrebossades. Deixar que es daurin per les dues bandes i treure-les a escórrer en paper de cuina.
Suggeriments:
Servir les tempures sempre calents i ben escorregudes de l’oli en què van ser fregides.
Les navalles es poden acompanyar d’alguna salsa que us agradi (maionesa, allioli, salsa de soja …)

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s