Vinagreta per escopinyes

berberechos cVinagreta per escopinyes …

1 cdta de pebre vermell dolç
1/4 cdta. de sal
1/4 cdta. pebre negre mòlt
1 cdta. oli d’oliva
2,5 cdtas. de vinagre de vi

Queda molt bé en escopinyes, cloïsses i altres “bestioles marins”. Perquè us feu una idea, és com les que solen vendre envasades, però casolana i bastant més contundent.
Si us sembla massa forta, es pot rebaixar amb el mateix líquid on es conserven les escopinyes ….
A més es conserva perfectament a la nevera, amb la qual cosa no cal que la prepareu al moment.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s