Caldereta de porc senglar

caldereta jabaliCaldereta de porc senglar

•1 Kg. Porc senglar amb os
•1 Ceba grossa
•4 Tomacons
•3 Grans d’all
•2 Fulles llorer
•1 Branca canyella
•Pebre blanc
•3/4 l.Vi blanc
•1 Got d’aigua
•Sal i oli

En una cassola farem un sofregit de ceba i tomàquet, afegirem el senglar que haurem tallat prèviament, deixant que s’enrosseixi una mica. A continuació el vi blanc, l’aigua, la fulla de llorer, la canyella, els grans d’all pelats i ho salpebrarem tot.

Deixarem que es cogui a foc suau durant 2 hores aproximadament, comprovarem si ja està tou o si ho deixem una mica més posant-hi més aigua.

Caldereta de jabalí
• 1 Kg. Jabalí con hueso
• 1 Cebolla grande
• 4 tomates
3 Grandes de ajo
2 Hojas laurel
• 1 Rama canela
Pimienta blanca
3/4 l.Vi blanco
• 1 Vaso de agua
Sal y aceite

En una cazuela haremos un sofrito de cebolla y tomate, añadiremos el jabalí que habremos cortado previamente, dejando que se dore un poco. A continuación el vino blanco, el agua, la hoja de laurel, la canela, los dientes de ajo pelados y lo salpimentamos todo.
Dejaremos que se cueza a fuego suave durante 2 horas aproximadamente, comprobaremos si ya está blando o si lo dejamos un poco más poniendo más agua.

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