Tiramisú

tiramisútiramusi a

250 gr. de formatge mascarpone
120 sucre glasse
6 ous
1000ml licor Amaretto
200ml cafe temperat
2 paquets melindros ensucrats de 18 unitats
xocolata ratllada
cacau en pols

Separem els rovells de les clares. Barregem els rovells amb el sucre fins a fer una pasta. Li afegim el formatge mascarpone i remenem novament fins a aconseguir una massa uniforme.
Vam muntar les clares, li posem uns grans de sal per ajudar al muntat.
Unim les barreges afegint les clares a punt de neu al mascarpone
quan la barreja aquesta llista la fiquem en el fred unes 12 hores. Un cop quedi prou refredada la barreja, passem al següent pas.
Dividim en dos els melindros i els emborratxem amb el cafè barrejat amb l’amaretto .. Posem una capa de melindros en el motlle, després una capa de la barreja del mascarpone, una altra capa de melindros i una última de mascarpone.
Al final empolvorem amb la xocolata ratllada per donar-li el toc final cacau en pols. Ho deixem a la nevera i cal servir-molt fred.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s