Truita d’espàrrecs

DSC00089Truita d’espàrrecs

    ous
grans d’all
ceba
manat d’espàrrecs

 Comencem per rentar bé els espàrrecs.
Amb les mans anem partint a trossos petits els espàrrecs. Rebutjarem la part final més dura dels espàrrecs, la que no puguem partir amb les mans).
Piquem la ceba i els alls.
En una paella amb oli calent, posem la ceba, els alls i els espàrrecs picats, assaonem i els saltegem.
Durant uns 5 minuts saltegem bé perquè ens quedin tendres.
En un bol batem els ous i assaonem.
Quan tinguem ben saltats la ceba, els alls i el espàrrecs, el posem en un escorredor per eliminar l’oli.
Aboquem el contingut de la paella escorregut en l’ou batut i remenem bé.
En una paella amb una mica d’oli, incorporem el contingut del bol i deixem coure bé la truita per un costat.
Passats uns minuts donem la volta i deixem coure per l’altre costat. Cuinem a foc mitjà perquè no se’ns cremi la truita i passats uns minuts la tindrem ja a punt per menjar!

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s