Amanida de Pasta amb Salsa 4 formatges

DSC00120Amanida de Pasta amb Salsa 4 formatges

macarrons de colors
Salsa fresca 4 formatges (Bon Àrea)
ceba i pebrot vermell forn
formatge fresc
tomàquet natural
ou dur
Tonyina clara (amb oli d’olives)
anxoves (filet anxoves cantàbric)
Oli macerat amb all
sal

Procedim a coure els macarrons durant uns 20 minutets.
Tot seguit anem a trossejar formatge fresc i tomàquet, afegim l’ou dur, pebrot i ceba (forn), Tonyina, Anxoves (conserva) un raig d’aceite.Vertemos la salsa a sobre de la pasta i a menjar!
Com coure ous:
Treu els ous de la nevera perquè estiguin a temperatura ambient.
Posa els ous en una cassola i cobreix-los amb aigua. Afegeix una mica de sal perquè després es pelin més fàcilment. Posa la cassola al foc i des que l’aigua comenci a bullir, deixa coure els ous durant 10 minuts.
Passat aquest temps, treu els ous de la cassola i deixa refredar o refresca’ls sota el raig d’aigua freda.
Casca els ous sobre la taula. Pela’ls i tallar-los al teu gust.
Consell:
L’ou es pot posar a coure tant en aigua freda com calenta. Si el poses en aigua calenta, el rovell quedarà centrada. En canvi, si el poses en aigua freda, el rovell es desplaçarà als costats.
Preparació dels pebrots rostits
Triem una font de forn en la qual càpiguen perfectament els pebrots. Podrien fer-se directament a la safata del forn, però jo prefereixo fer servir una font a part. És més manejable i embruto molt menys.
Preescalfem el forn 10 minuts a 200 º C, funció “calor total” o ventilador.
Rentem bé els pebrots i els eixuguem. Amb l’ajuda d’un pinzell de cuina (o justament amb les mans) els impregnem d’oli d’oliva per totes bandes. Salem al gust.
Col·loquem els pebrots a la font i aquesta en la safata en posició central. Vam baixar la temperatura del forn a 180 º C, calor “amunt i avall”, i posem al forn 50 minuts. A la meitat de temps obrim el forn i amb cura de no cremar-nos, li donem la volta als pebrots. Així es rostiran uniformement per ambdues cares.
Passat el temps retirem del forn. Comprovarem com la seva pell està completament arrugada i han deixat anar un munt de líquid durant l’enfornat.
Ara ens enfrontem a la tasca de pelar els pebrots. Per a això farem que suïn amb un petit truc i d’aquesta manera serà molt senzill pelar-los. Tapem la plata amb paper d’alumini, i els deixem tapats uns 15-20 minuts fins que estiguin freds i sigui fàcil manipular-los. Destapem i un per un, separem la carn de la tija i les llavors, i anem retirant la pell sense major problema.
Els anem passant a un plat procurant que no portin llavors. Reservem l’aigua que han deixat anar durant la cocció.
Els tallem a tires, unes 5-6 per cada pebrot. Els passem a un pot de vidre, afegim una mica d’aigua de la cocció i omplim amb oli d’oliva fins cobrir-los. Amb aquest mètode aconseguirem que es conservin uns 30 dies a la nevera.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s