CONILL AL FORN AMB PATATES

CONILL AL FORN AMB PATATESDSC00147És una de les carns magres que tenen molt baix contingut en greix i que permet nombroses possibilitats gastronòmiques, pel que es pot incloure en el menjar o en el sopar. Si ho fem al forn … ideal per dieta !!

– Conill partit en trossos
– orenga
– Vi blanc
– Dents all
– sal
– Pebre mòlt
– Oli d’oliva verge extra
– Patates per guarnició

Amanim el conill amb tots el ingredients, incloses les patates partides en trossos grans, li posem un raig d’oli per sobre i ho deixem macerar 1 hora.
Preescalfem el forn a 200 º i el fiquem. Ho deixem rostir durant 30 minuts, li donem la volta i ho deixem 10-15 minuts més.

¡¡¡ BON PROFIT !!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s