Salmó al forn

DSC00158Salmó al forn

1.2 Kg de salmó
3 taronges
Panses i pinyons
Sal i pebre
Elaboració

Demaneu que us preparin uns talls se salmó tallats a llom. Els poseu en una safata que pugui anar a forn. Poseu els talls de salmó a la safata. Espremeu les taronges i aboqueu el suc a sobre dels talls de salmó.Tireu sal i pebre al gust. Repartiu les panses i els pinyons i ja ho podeu posar al forn. Amb uns 45 minuts a uns 180º C ja n’hi haurà prou.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s