conill aromatitzat al forn

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

conill aromatitzat al forn

– Un conill trossejat
– 100 g de ametlles
– Quatre patates mitjanes
– Una ceba
– Julivert
– orenga
– Oli
– Sal


El primer que fem és tallar les patates i la ceba en làmines fines, trossegem igualment les ametlles, i tot això anem a doraralo en una cassola uns minuts.

Transcorregut aquest temps anem a dipositar les patates, etc a una safata i afegim sobre d’aquestes capes de patates i ceba el conill juntament amb els trossos d’ametlles, una mica de julivert, romaní, oli i una mica de sal.

Deixem al forn durant uns 30-40 minuts a una temperatura d’uns 200º.

¡¡¡ BON PROFIT !!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s