TRUITA D’ALBERGÍNIES I TONYINA.

DSC00313TRUITA D’ALBERGÍNIES I TONYINA.

albergínies escalivada
tonyina en oli d’oliva
ous frescos
ceba gran
pebrot vermell
Oli d’oliva
sal

Pelem i piquem a quadrets la ceba i el pebrot vermell, les posem a sofregir en una paella àmplia de fons gruixut amb abundant oli calent i deixem que es facin a foc lent fins que estiguin ben pochadas, afegim la tonyina i la albergínia (abans es ha escalivat al forn).
Casquem els ous en un bol amb una mica de sal i batem molt bé, afegim les albergínies, la ceba, el pebrot i la tonyina.
Posem al foc una paella antiadherent amb una mica d’oli d’oliva i esperem fins que fumegi, en aquest moment tirem el batut d’ous i verdura i deixem uns segons perquè faci una crosta cruixent, movent la paella en cercles perquè no s’enganxi al fons i passant la escumadora pel tall de la truita perquè no quedin “puntes” i es vagi arrodonint.
Passats uns 30 segons, donem la volta a la truita amb ajuda d’un plat per quallar-per l’altre costat i seguim passant la escumadora per la vora perquè se segelli pel lateral i quedi completament arrodonida.
Finalment bolquem la truita sobre un plat i servim abans que es refredi.

¡BON PROFIT!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s