” XOCO ” POTA SALTEJADA

DSC00532” XOCO ” POTA SALTEJADA

La pota o calamar gegant és conegut també com “Luras” a Galícia.

* 2 tubs de pota
* All
* Julivert
* Pebre vermell dolç i picant
* Oli, sal i pebre

Tallem els tubs de pota en quadradets de la mateixa mida i els amanim amb pebre, all i julivert picat. Deixem macerar una estona.
Posem una mica d’oli en una paella, salem la pota i la saltegem a foc fort. Un cop llista, la passem a un plat i la empolvorem amb pebre vermell dolç i una punteta de picant.
TRUC PERQUÈ NO ES QUEDI DURA:
Segons la posem a la paella calenta, ens va a deixar anar una mica d’aigua. Anem rehogándola fins que el líquid es consumeixi, movent constantment. Quan vegem que l’all se’ns comença a “churruscar” una mica i la pota comença a enganxar-se a la paella, ja està llista !! Si la fem així, sense cuinar gaire, ens va a quedar molt tendra.

¡¡¡ BON PROFIT !!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s