REJOS DE POTÓN A LA GALLEGA

dsc00964REJOS DE POTÓN A LA GALLEGA

El potón és una espècie de xoco gegant que se sol pescar en zones Africanes. Els Rejos d’aquest animal, perquè es feu una idea, són els braços del xoco o sípia. En un xoco d’1 Kilo aquests braços solen mesurar 10-15 cm. mentre que els d’aquest animal arriben a mesurar d’1 metre o mes.
El cos es ven a tires congelades com rabas de calamar o una altra denominacions i els Rejos també es comercialitzen, ja cuits i en rodanxes.
El seu sabor es dissimula amb el pebre vermell una mica, però al costat de l’pop no té res a veure.
Molt usat per a tapes i menús econòmics, on no es pot utilitzar el pop, perquè se surt del pressupost.

Rejos de potón.
Llorer.
Ceba.
Oli d’oliva verge extra.
Pebre vermell dolç.
Patates cuites.
Sal.

Primer coure els Rejos de potón en aigua amb unes fulles de llorer i 1 ceba sencera, “sense sal”.
Es posa a bullir en aigua durant 45 min. o fins que al punxar-es noti tendre (en el moment de ficar-lo a l’aigua a bullir, el agafo per la part més ampla i el introdueixo a l’aigua fins a tres quartes parts i el trec al moment i així repetint fins a tres vegades).
Les patates es posen a bullir durant 20 o 30 minuts o fins que al punxar-les es notin tendres.
Pelem i tallem les patates a rodanxes i les disposem en el fons d’un plat, per sobre el pop tallat a rodanxes i ho amanim amb la sal, el pebre i l’oli.

¡¡¡ BON PROFIT !!!

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s