amanida alemanya

DSC00543amanida alemanya

-patates grans
-salchichas Frankfurt
-ous
-aceitunas farcides
-pepinillos
-cebolleta
– maionesa
– Mostassa antiga de dijon
– julivert
– sal

Primer posem a bullir aigua amb sal i coem les patates amb la seva pell durant 35 minuts a foc fort.
Sabrem que estan cuites si al punxar amb una forquilla i treure surt net.
Un cop cuites les traiem i les pelem. Les tallem a quadradets mitjans. Reservem en una font gran i salpebrem.
Piquem cogombres i la ceba a juliana molt fina. El col·loquem a la font.
Després saltegem les salsitxes uns minuts en una paella amb un raig d’oli i les tallem daus.
En un bol a part barregem la mostassa i la maionesa vam a la font i barregem tots els ingredients.
Rectifiquem de sal i empolvorem amb una mica de julivert picat per sobre.
Deixem a la nevera 15-20 minuts abans de servir.

¡¡¡ BON PROFIT !!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s