SEITONS FREGITS.

DSC00663SEITONS FREGITS.

500 grs. seitons
farina
Oli d’oliva
sal

Netegem els seitons i rentem bé, deixem escorrent, mentrestant agafem un plat i tirem farina, se li tira sal als seitons i els passem per la farina, amb un fariner traiem la farina que li sobra (ho fem just quan aquest l’oli una mica calent, perquè la farina no es faci una pasta) posem una paella amb abundant oli i quan estigui ben calent es tiren els seitons i deixem que es daurin, al treure’ls escorrem amb paper de cuina en un plat perquè deixi anar l’oli restant que li sobra, llestos per menjar.

¡¡¡ BON PROFIT !!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s