Amanida russa “Basica”

DSC00779Amanida russa “Basica”


La amanida russa és sens dubte el meu plat preferit. Hi ha moltes formes de preparar-la amb diversos ingredients: pèsols, pebrot, olives, gambes, etc .. Jo, al final, l’he anat simplificant fins quedar-me amb el bàsic, patata, pastanaga, tonyina, ou i maionesa. Això sí, sense oblidar les variants que li donen un agradable sabor.

patates mitjanes
pastanaga
ous
picada de variants
tonyina en oli
maionesa


1 Pelem les patates i la pastanaga, les tallem a dauets petits i les coem durant 10 o 15 min en aigua amb sal.

2 Al mateix temps coem els ous durant 10 minuts

3 Escorrem tot i deixem refredar

4 Quan s’hagi refredat col·loquem la patata i pastanaga en una font. Pelem i trossegem els ous i els afegim

5 Escorrem la tonyina per treure-li l’oli, l’esmicolem una mica i ho afegim també.

6 Hi afegim dues cullerades de picada de variants i barregem

7 Barregem tot amb força maionesa i fiquem a la nevera fins que estigui fred

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s