Musclos amb ceba i tomàquet

DSC00785Musclos amb ceba i tomàquet

1 kg. de musclos
Una ceba petita,
1 pebrot verd dels anomenats italians
3 tomàquets madurs
1 vitxo picant
Una fulla de llorer
Oli i sal

Preparació:
S’obren els musclos al vapor i se’ls treu una part de closca.
En una paella es posa oli, i es fregeix la ceba, el pebrot, el llorer, el vitxo, i els tomàquets; tot tallat molt petit.
Quan està al punt es posen els musclos dintre de la salsa i se’ls posa per sobre una picada d’all i julivert.
Es deixa fer un xup xup i es treuen del foc. Es serveixen calents.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s