Truita de carbassó

DSC00771Truita de carbassó

3 carbassons
2 grans d’all
6 ous
sal
pebre negre
oli d’oliva verge extra

Preparació:

Peleu i piqueu els grans d’all. Renteu els carbassons i talleu-los a quadrats.

En una paella amb oli d’oliva, salteu els carbassons amb l’all picat, salpebreu-ho i reserveu-ho.
Bateu lleugerament els ous amb un polsim de sal i pebre, afegiu-hi el saltat de carbassó i barregeu-ho.

Escalfeu una paella individual amb oli d’oliva i afegiu-hi una quarta part de la preparació anterior. Cuineu-ho uns minuts i gireu la truita, cuineu-ho 2 min més i repetiu l’operació tres vegades.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s