Conill al forn

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Conill al forn

1 Conill
all
1 pessic de Farigola
1 pessic de Romaní
1 Raig de Oli
1 pessic de Sal
1 pessic de pebre
1 Raig de Vi blanc
fulla llorer

Passos per preparar Conill al forn
Per realitzar aquesta recepta de conill al forn, el primer que has de fer és trossejar el conill a trossos. Després, col·loca les peces en una safata de forn.
Afegim sal, pebre, farigola i romaní al gust per condimentar i aromatitzar el conill. Pelem els alls, els tallem a làmines i els distribuïm per tota la safata. I si només volem que el conill adquireixi el gust de l’all però no trobar els trossos, els incorporem sencers.
Després, aboquem per sobre de tots els trossos un raig d’oli d’oliva verge extra. Amb les mans, remenem tot per aconseguir que els trossos de conill quedin ben impregnats de tots aquests ingredients.
Fet això, afegim per les vores de la safata un rajolí petit de vi blanc per potenciar el sabor de la recepta. Posem al forn el conill amb el forn preescalfat a 170 º C durant 30-40 minuts aproximadament. En funció de la mida dels conills trigaran més o menys temps a cuinar-se.
El conill ha de quedar daurat per fora i sucós per dins. Pots servir el conill al forn amb patates rostides.

¡¡¡ BON PROFIT !!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s