Filet d’Emperador amb salsa de cítrics amb gingebre

DSC00869Filet d’Emperador amb salsa de cítrics amb gingebre

ingredients

filets Emperador
suc de taronja fresc
suc de llimona fresc
oli d’oliva
ratlladura de taronja
ratlladura de llimona
gingebre ratllat
pebre i sal al gust
cullerades d’aigua
vi blanc
patates cuites
passes sense llavor
all i julivert, zanohoria ratllada

En un bowl, barregi el suc de taronja, suc de llimones, oli d’oliva i ratlladura de taronja i llimona. Afegiu el gingebre ratllat.
Poseu els filets de peix en una font i assaonar amb sal i pebre.
Poseu la meitat de la barreja de sucs sobre els peixos i assegureu-vos que es cobreixin bé. Deixi marinar a la nevera per 1 hora.
Preescalfeu el forn a 200 º C.
Traieu la font amb el peix de la nevera i afegiu 2 cullerades d’aigua la guarnició i les panses (als 3 minuts finals de la horneación).
Hornee fins que els filets estiguin tendres i cuits, entre 10-15 minuts segons el gruix del peix.
Mentrestant, poseu la resta de la barreja de sucs en una olla sobre foc alt i redueixi a la meitat.
Serveixi el plat amb aquesta salsa reduïda i amb menta picada si ho desitja.

guarnició Patates cuites i Panses sense llavors
Hem de seleccionar patates de la mateixa mida ja que així es couran en el mateix temps.
Rentem bé les patates sota l’aixeta, fins i tot es comercialitzen uns raspalls especials per a aquest fi.
Les posem en una olla i cobrim amb aigua freda, ha de cobrir-les.
Afegim una mica de sal i un raig de vinagre.
Una vegada que l’aigua comenci a bullir baixem el foc i les deixem coure a foc mig, així no es trencarà la pell.
El temps dependrà de la mida de les patates, però entre 20 i 40 minuts estaran.
Comprovarem que estan cuites punxant amb una broqueta o agulla llarga, aquesta ha de penetrar amb suavitat, però no les deixarem coure en excés ja que llavors es desfaran.
Traiem les patates i escorrem.
Traiem la pell abans que es refredin, així resulta més fàcil, eliminant també els ulls o taques verdes.
Si són patates de pell suau podem menjar-les amb pell.
Deixem que es refredin i llestes per utilitzar-les

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s