PITS DE GALL AMB SALSA DE LLIMONA i MEL, AMB PATATES AL FORN

DSC00911PITS DE GALL AMB SALSA DE LLIMONA i MEL, AMB PATATES AL FORN

• pits de gall dindi
• llimona (la ratlladura i suc)
• mel
• oli d’oliva
• all
• farigola
• pebre, sal

Preescalfa el forn a 200 graus. Col·loca el povo en una safata per al forn. Prepara la salsa: barreja bé la ratlladura i el suc de llimona, la mel, l’oli d’oliva, l’all picat i farigola. Cobreix el gall dindi amb la salsa i sazonalo amb sal i pebre.
S’enforna sense tapar durant uns 25-35 minuts (cada 10-15 minuts dóna-li la volta al pollastre). La salsa ha de fer-se mes dura i “enganxar-se” a els pits. Quan ja estiguin daurades, treu-les del forn i empolvora amb la resta de la farigola.

Patates rostides al forn

patates,
romaní,
oli i sal.

Pre escalfar el forn a 200 º. Pelar i trossejar les patates. Disposar en una safata de forn, afegir romaní, oli (unes 3 cullerades) i sal. És important barrejar bé, perquè tot estigui ben amanit.
Enfornar 10 minuts. Treure, remoure i tornar a enfornar altres 10-15 minuts.
Els darrers 5 minuts enfornar amb modalitat grill, les patates han de sortir daurades i cruixents.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s