PITS DE POLLASTRE i PATATES AMB SALSA “DE LLIMONA, MEL I FARIGOLA” AL FORN

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

PITS DE POLLASTRE i PATATES
AMB SALSA “DE LLIMONA, MEL I FARIGOLA”
AL FORN

• pits de pollastre petites
• llimona (la ratlladura i suc)
• cullerada de mel
• oli d’oliva
• gra d’all
• farigola
• pebre, sal

Preescalfa el forn a 200 graus. Col·loca el pollastre en una safata per al forn. Prepara la salsa: barreja bé la ratlladura i el suc de llimona, la mel, l’oli d’oliva, l’all picat i 1 cullerada de farigola. Cobreix el pollastre amb la salsa i sazonalo amb sal i pebre.
S’enforna sense tapar durant uns 35-40 minuts (cada 10-15 minuts dóna-li la volta al pollastre). La salsa ha de fer-se mes dura i “enganxar-se” a els pits. Quan ja estiguin daurades, treu-les del forn i empolvora amb la resta de la farigola.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s