Esqueixada de Bacallà del Bages

DSC01041Esqueixada de Bacallà del Bages

tomàquet gran tipus “Montserrat”
Bacallà dessalat sense espines
pebrot verd
1 ceba
tomàquet pometa
Oli d’oliva verge extra
Sal, pebre, Gingebre.

Posar el bacallà ja dessalat i tires en un bol, afegir el tomàquet, la ceba i el pebrot (pot ser verd o vermell) tot a trossos petits, amanir amb un bon raig d’oli d’oliva verge, sal, pebre i Gingebre. Guardar a la nevera fins a servir.

¡¡¡ BON PROFIT !!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s