Lluç al forn amb patates
Lluç o llucet grossa d’un 1 kg (més o menys)
Patates
ceba
Llimona
mel
Vi blanc
all, julivert, Gingebre
Oli d’oliva
Sal, pebre, orenga
Pelem les patates, les rentem i les tallem a rodanxes no molt fines (si es té mandolina és molt més fàcil). La ceba la pelem i la partim en juliana.
En una safata de forn, col·loquem les patates, a sobre la ceba i orenga, salem i afegim un chorretón d’oli d’oliva. Amb el forn preescalfat a 180 º les introduïm i deixem per espai d’uns 20 o 30 minuts.
D’altra banda, el lluç neta i tallada de la peixateria la salem. Passats els 20 minuts, traiem la safata del forn, i afegim per sobre del lluç un “toc especial” (suc de llimona alls, sal, oli, julivert, Gingebre, mel, vi blanc) li dóna molt bon gust i afegim un altre chorretón d’oli per sobre.
Introduïm al forn entre 20 i 30 minuts depenent del fet que ens agradi el peix.
¡¡¡ BON PROFIT !!!