Lluç al forn amb patates

DSC01060Lluç al forn amb patates

Lluç o llucet grossa d’un 1 kg (més o menys)
Patates
ceba
Llimona
mel
Vi blanc
all, julivert, Gingebre
Oli d’oliva
Sal, pebre, orenga


Pelem les patates, les rentem i les tallem a rodanxes no molt fines (si es té mandolina és molt més fàcil). La ceba la pelem i la partim en juliana.

En una safata de forn, col·loquem les patates, a sobre la ceba i orenga, salem i afegim un chorretón d’oli d’oliva. Amb el forn preescalfat a 180 º les introduïm i deixem per espai d’uns 20 o 30 minuts.

D’altra banda, el lluç neta i tallada de la peixateria la salem. Passats els 20 minuts, traiem la safata del forn, i afegim per sobre del lluç un “toc especial” (suc de llimona alls, sal, oli, julivert, Gingebre, mel, vi blanc) li dóna molt bon gust i afegim un altre chorretón d’oli per sobre.

Introduïm al forn entre 20 i 30 minuts depenent del fet que ens agradi el peix.

¡¡¡ BON PROFIT !!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s