RODES DE TINTORERA AMB MONIATO AL FORN

DSC01099RODES DE TINTORERA AMB MONIATO AL FORN

rodes de tintorera,
patates o moniato en rodanxa forn
cebes
grans d’all
sal, julivert, pebre mòlt blanca, orenga,
oli oliva verge


Es netegen les rodes de tintorera i deixen escórrer.
Es pelen i parteixen les cebes, finites, tipus juliana. Els alls es pelen i parteixen en làmines. Les patates es pelen i parteixen en rodes no molt fines.
S’encén el forn i preescalfa a 180º. Amunt i avall. Es prepara la font de forn refractària amb un chorreoncillo d’oli, la ceba i els alls, es posen a sobre i quan estigui el forn calent es fica.
Quan porti uns 15 minuts, traiem la font, li afegim les patates, el gotet de vi, una mica de sal, pebre i julivert. Es fica de nou i deixa fins que veiem estan les patates tendres i al nostre gust.
Llavors es torna a treure la font i se li posen les rodes de peix a sobre, se li afegeix un altre mica de sal, pebre, anet i una mica d’oli. Es fica de nou i als 12 o 15
Patates o Moniatos rostides al hornoPatatas o Moniato, orenga, oli i sal.
Les patates o moniatos rostides al forn, són una guarnició que es prepara molt sovint.
Pre escalfar el forn a 200 º. Pelar i trossejar les patates. Disposar en una safata de forn.
tallar i afegir orenga, oli i sal. És important barrejar, perquè tot estigui ben amanit.
Enfornar 20 minuts. Treure, remoure i tornar a enfornar altres 20-25 minuts.
Els darrers 5 minuts enfornar amb modalitat grill, les patates han de sortir daurades i cruixents.
Són un acompanyament excel·lent per a plats de carn i peix

¡¡¡ BON PROFIT!!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s