Crema de carbassa, pastanaga i porro

dsc03346Crema de carbassa, pastanaga i porro

carbassa
porro
pastanaga
gemgibre, cúrcuma
Aigua i sal
pa torrat
Oli d’oliva extra verge

Peleu la carbassa i talleu-la a daus. Netegeu els porros, pastanaga i talleu-los a rodanxes. Poseu una olla al foc i afegiu-hi la carbassa, pastenagas i els porros.
Afegiu aigua fins a sobrepassar un dit la verdura, añadin las especias i salen al gust i poseu-la al foc. Quan comenci a bullir, abaixeu el foc i deixeu-ho bullir fins que la carbassa estigui cuita, uns 20 min, (dependrà de la carbassa). Quan estigui cuita, enretireu-la del foc i tritureu-la amb una batedora. Tritureu-la una estona fins que quedi una crema ben fina i lligada, afegiu un raig d’oli d’oliva. Quan sigui hora de servir-la, el pa torrat per la decoració.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s