Crema de Carbassa i Espinacs

DSC01258Crema de Carbassa i Espinacs

– Carbassa,
– Espinacs,
– Pastanagues,
– porros
– ceba
– moniato
-cúrcuma, gingebre
– Oli, sal i pebre

Per fer aquesta crema de carbassa i espinacs abans de res has de pelar i partir totes les verdures i hortalisses. Els espinacs fresques el millor és que les metes sota l’aigua i les rentis molt bé amb les mans, després les fuges i les parts en trossos utilitzant un ganivet per verdures.
Posa en una olla de mida gran un raig d’oli cobrint gairebé per complet el fons, la posem a escalfar a foc mitjà i tirem totes les verdures trossejades, vam començar a ofegar durant uns minuts. Quan agafin color les cobrim completament amb aigua (si ho prefereixes i tens pots substituir l’aigua per brou de pollastre) i deixem que es vagin coent fins que totes les verdures estiguin tendres.

¡¡¡ BON PROFIT !!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s